Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor



Även idag är jag trött som en gnu och ska sova tidigt! Imorgon blir det desto roligare, ska på partaj hos Hanna, och sedan blir det nog utgång.

På återseende!
/Eder Emma


if I tell the world I'll never say enough 'cause it was not said to you

När man jobbar 6-17 som jag har gjort idag (och även kommer att göra imorgon) så orkar man inte med speciellt mycket efter jobbet. Jag har lyckats åstadkomma en middag, diskat och duschat. Och så har jag bokat flyg till Göteborg nästa vecka, längtar! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på min supderduperbra spellista som till största del består av Adele, Veronica Maggio och John Mayer. Innan jag kryper till kojs så bjuder jag på lite fler bilder från lördagens festligheter:


Fina Madelene som vi firade!



Jag och Hedda körde på "Sverige" som klädtema!




Sov gott alla små rumpnissar!

/E

En lyckad kväll.


Vi hade verkligen riktigt trevligt igår. Startade med fördrink och presenter hos Madde sen gick vi och åt en riktigt god middag på färjan. Champagne och drinkar flödade!
 Idag har jag jobbat,kände mig lite seg i skallen men vi har supersöndag som man får "kvala" in till under veckan och de är ett helt annat bonus system och ja, de va lätt värt att komma in och jobba fyra timmar idag! Efter jobbet har jag solat, köpt gotta till mamma och nu sitter jag och mams och kollar nån serie som går i repris på svt1. Eller jag är väl inte direkt superaktiv i tittandet;)


Kram/HEDDA

picture perfekt movie

Då har jag äntligen tagit helg! Denna kväll kommer att bli lugn, med bio och annat mys. Imorgon blir det däremot lite vildare då Madde ska firas!

När jag kom hem låg det två filmer på hallmattan. Ni kanske kommer ihåg att jag medverkade i två kortfilmer i höstas? Det var hursomhelst dessa som dök upp nu, så det ska bli roligt att se dom!



Nu ska jag göra mig något att äta. Vi hörs senare!

Love E!


Klockan är 07.00 och endast Hedda är vaken.


Ja vad gör jag vaken nu egentligen? Jag får ryck iband när jag vaknar och bara inte kan somna om. Gårdagen erbjöd ju som vanlig jobb och sen satt vi kvar en sväng efter jobbet och några drack lite öl. En stund senare promenerade vi in mot stan och alla utom jag gick på krogen.
Idag när jag är uppe så tidigt ska jag ta en sväng på stan innan jobbet och se om det finns något fint att spendera lite pengar på. Jag har heller inte hittat någon bra Madde present så det måste jag lösa under dagen.
Nä nu ska jag fixa en fet frukost och se om jag blir på bättre humör. Här är lite bilder som jag fotade på jobbet (mitt liv) igår igen.
 Det var så vackert när jag gick hem igår.....


Kram /Heddan


Fråga på!

Ni glömmer väl inte bort att vi har en frågelåda? Där kan ni fråga oss vad som helst, och ni kan vara anonyma om så önskas ;)


Anything other than yes is no

Nu drar jag på mig mina farmarkalsonger, hoppar upp på min röda fasa, och beger mig till farsgubben för aftonvard!


Där väntar bland annat denna lilla parvel på mig!

/E

Låt de va som i en film


Jag fotade lite på jobbet igår, tänkte att det var en trevlig sak. Gårdagen var mycket trevlig, vårat system la ner så vi såg på film och fick lite utbildning, när allt gick igång sålde vi som satan!
Nu ska jag äta en go frukost sen blir det att leta present åt Madde som fyller år. Dagen bjuder på jobb sen ska jag och Emma umgås, kanske gå på bio. 




Du går med blicken vänd
kan du ha sett mig än
Någon borde byta stad
för nu kommer allt tillbaks
ett födelsedagshotell
en vanlig Skanstullskväll
Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
allt som var du och jag
aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

En liten bit ur "satan i gatan" med Veronica Maggio. Hon är fantastiskt.


Hoppas alla har en bra dag idag! /Hedda


White


Jag beställde en vit iPhone 4 idag. Tyckte att det var på tiden att byta ut min gamla Samsung som har ett par år på nacken nu! Vi får se hur jobbigt det är att lära sig alla funktioner på detta skrälle? Snygg är den ju i vart fall!

Love E!


Gammal vänskap rostar aldrig!

Hanna och Lina var som sagt här tidigare idag på fika. Jag fick höra om Hannas Milano-resa och klämma på Linas stora mage (inte för att hon är fet, utan för att hon har en liten bebbe som växer och frodas där inne!). Det är lite häftigt att vi har hängt ihop sen vi var 4-5 år gamla!

Jag försökte göra fikat lite nyttigt, vilket resulterade i en fruktsallad, men jag hade även bollat upp med lite Delicatobitar utifall att tjejorna blev besvikna på avsaknaden av socker. Fina presenter fick jag också!





/E


Solen skiner bakom alla molnen.....


Hej! Har precis ätit en go frukost och ska promenera mot jobbet. Gårdagen var inte på topp och jag levererade för lite så idag blir det full syra, full fokus och pengarna ska in! Ni får ursäkta mina inlägg men jag har verkligen inget nytt och spännande att berätta för er. Jag jobbar och sover, inte så mycket annat. Nu måste jag dessutom börja gå!


Kram/Heddan


As it should be

Hej på er alla våra positiva och älskvärda läsare!

Idag är en ny dag, och jag känner mig som en helt ny människa. Jag ramlade i säng redan klockan 21 igår av utmattning, och vaknade klockan 9 av änglaröster som sjöng "Halleluja" för mig! Sömn kan verkligen göra underverk för både kropp och själ, jag tycker t.o.m. att mitt hår känns vackrare och glansigare idag! (Eller så skulle jag behöva en hårtvätt?)

Nu ska jag bege mig ut på en powerwalk runt udden. Jag föredrar den svängen framför att gå runt sjön, för där slipper man bilar och asfalt de mesta av vägen, och sen så är det oftast en fröjd för ögat att blicka ut över vattnet. Lägg på lite Veronica Maggio i öronen så har man ett vinnande koncept!

Senare idag kommer Hanna och Lina hit för att fira mig lite i efterskott, så jag måste fundera ut något läckert att bjuda dom på! (Som om inte jag vore tillräckligt?) Hehe... Resten av dagen är oplanerad, förutom att jag har lyckats sno åt mig en av de åtråvärda tvättiderna i eftermiddag.



Love E!


Söndag


Men vilken trevlig dag  jag har haft, och än är den inte över! Fantastiskt!


Kram/Heddis

Move your body

Jag kom nyss hem från stugan, där jag har spenderat hela dagen i solen. Resultat? En knallröd näsa á la Rudolf! Men jag misströstar ej! Nej ni, istället drar jag ut på en powerwalk!



/E


Hej alla nattugglor!

Jag kom hem för en stund sen, och nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova! Vi var på BBB en sväng, men det var alldeles för kallt för en nykter tjej som jag. Imorgon vaknas det en äventyrlig färd till min kära fars stuga på morgonkvisten, mer än så har jag ännu inte planerat!

Måste tillägga att det är jättekul när folk man inte känner kommer fram och säger att de läser våran blogg, och att de tycker den är bra! Mer sådant! Och ni får gärna kommentera mer också... Men en sak i taget, vi vill ju inte gå för fort fram, var ligger spänningen i det liksom ;)

Godnatt allesammans!



/E


Är det verkligen 21 maj?


Åh vad jag är less på skitvädret som råder i Luleå nu. Tanken är väl ändå att det nästan ska vara sommar nu. Längtar så otroligt mycket till sommaren när jag och tjejerna drar ner till Visby, det kommer bli härliga veckor. Sitter och kikar på bilder när vi var på Gotland förra året och det bara kryper i kroppen av längtan. Ikväll blir det mys hemma. Är inte på topp idag, har varit risig hela dagen och mått dåligt. Nu ska jag slå på en film. Det blir labyrith, min trogne följeslagare när jag är sjuk eller när det är dåligt väder.

Kram/ Heddan


Dubbelfika

Jag kom just hem från en trevlig dag på stan. Jag har fikat med Madde, sen kollade vi i två affärer, blev trötta, och fikade igen. Jag jobbar ikväll också, men efter det ska jag hänga med ut en sväng!


Mmmmlutten och Charlie Chaplin busar i vågorna!

Love E!


Visst du kan rycka på axlarna spela ball, och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall!

Jag kom just hem från jobbet, och nu väntar jag på H som ska komma hit. Hon vill tydligen sova med mig, och det tackar man ju inte nej till... Hoppas bara att jag kan hålla händerna i styr!



Denna låt ska vi lyssna på innan vi somnar! "I want to kill everybody in the world!"



/E


The Hedvig Saga - Shop At Dawn

There once was a little blond girl who went to the supermarket to get some food. She didn't have enough money to pay for it all, she could barely afford the diapers she needed! Even tough she stole some things, she would never let a poor animal go hungry....







Written by Emma Gustafsson


Nattlig musik




Love E!

Nattligt inlägg

Denna dag har gått i onyttigheternas tecken. Det har fikats till höger och vänster, ätits chips och Max-mat. Nu är det upp till kamp som gäller om man ska hitta beachformen lagom till Gotland i sommar. Från och med imorgon ska jag och Hedda bli nyttiga människor! Det kommer inte att bli lätt, speciellt inte med alla människor i min omgivning som gillrar fällor... Peters chokladfudgetårta ropar på mig ifrån kylskåpet, och det kan ju inte vara en slump att Hedda "råkade" glömma en påse ostbollar på mitt bord här ikväll... Hon vill förstöra för mig, det går inte att lita på någon tydligen!

Värt att komma ihåg: Om det skriker så är det inte mat... ännu.


Elin, jag och Sara igår!


/E


Livet är som en sardinask, vi letar alla efter nyckeln.


Jaaa hejhej, Haft en trevlig jobbdag och en myskväll hos Emma med avslut på max. Alltid gött när man får svulla lite i trevigt sällskap. Då satt man här igen då. Med lite tid över och lite nya skumma planer. Well som man brukar säga "sömnen är den navelsträng genom vilken individen hänger samman med världsalltet" så med dom kloka orden kryper jag ned till Big Brother för att få mer vettiga och kloga infallsvinklar på livet.


Kram/H


En ny dag!


Ja gårdagen blev nog inte riktigt som vi tänkt men man lär sig iaf något varje dag, eller hur Emma;) Nu sitter jag och dricker kaffe och ska börja promenera mot jobbet. Känns lite tungt att behöva gå i spöregn! Ikvällen min kommer att spenderas i soffan med en STOR godispåse. Vi hörs senare.

Kram/H

Tur man har trevligt folk runt sig.


En trisst dag som slutade superhärligt! Vaknade helt oinspirerad, drog på mig Emmas weekdaytop och en tjocktröja och traskade mot jobbet. Väl där blir man ju alltid mött av härliga människor och skratt så man kan ju inte bli annat än lycklig. Längtar verkligen till morgondagen då Emma fyller år och vi ska inviga färjan!

Föresten Emma tack för lånet av din fina tröja;)


Kram Heddis


Jag mår som en prinsessa!


Hoppas att ni har en lika underbar kväll som jag!

Love E!

I turn my back on you



Jag köpte detta linne när jag var med Heddis i sthlm, men jag har fortfarande inte använt det. Älskar ryggen!

Just nu latar jag mig och lyssnar på musik i väntan på en trerätters som doftar underbart! Imorgon fyller jag nämligen 22 år, så det blir lite födelsedagsfirande med P idag, och med vännerna imorgon.

Love E!


Kommer du när jag har gått?


Dagen till ära firades med rött läppstift och bara lite svart på fransarna! Halsbandet har jag hittat på glitter.
Kom hem från jobbet för en liten stund sen och nu ska jag ta en lång varm dusch sen blir det att sova tidigt! Hoppas på en varm dag imorgon!!

Puss/H

Om jag låtsas att jag bryr mig, när du köper nya skor?








En liten bildserie från i lördags. Det var kul. Jag skrattade, dansade fuldans, kysstes och drack rosa drinkar ur martiniglas!

Love E!


beställt


Hittade ett par fräna byxor för 299:- och en byxdress för 399:- på Nelly. Dom kommer snart hem till mig!

Kram /H

Blickar tillbaka.....


för att sedan blicka framåt.

Nu börjar jag igen.


Hej igen. Det var ju ett tag sen jag skrev..Det har hänt så mycket på sista tiden att bloggen inte har varit prio ett, men nu är de lugnt och jag har åter för mycket fritid! Helgen har varit mycket tillfredställande och jag har sovit bort en hel fredag. Festat bort en hel lördag. Varit förståndig och men endå agerat helt fel, typisk Hedvig helg med andra ord. Idag blir det en riktig myskväll med alla härliga serier och massor med chips och godis, måste ju ladda upp för en ny jobbvecka! Längtar till imorgon när jag får träffa alla kollegor igen! Hoppas att alla ni också får en trevlig söndag!

Kram /H 


we are golden


Det gäller att matcha, så efter att jag införskaffat mig min guldolja från Nuxe (som kommer att göra sig bra på mina ben i sommar) var jag tvungen att köpa dessa guldpumps också. That makes sense, right?

Love E!


En dagens i videoform!

Det kan ju vara roligt att visa upp sin outfit i ett annat format ibland. Jag har på mig en transparent maxikjol som jag beställt från Nelly, och till det en tisha från Gina Tricot och mina Converse!



/E

Hedvig sjunger!

Jag plockade fram kameran och filmade lite då Hedvig repade ikväll. Visst är hon fantastiskt duktig min lilla pärla?!


it was all yellow



Jag hittade denna klänning på Monki i veckan. Den kommer att göra sig perfekt i sommar till brunbrända ben och en brun kalufs! Vi får se om denna lyckas stilla mitt craving efter gul/orangea saker.

Love E!


Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen




Life is what you make of it. Always has been, always will be...


Love E


the hat


Vad gillar ni min nya hatt som jag inhandlade på Monki igår?

Nu ska jag och Hedvig avnjuta en middag bestående av morot- och ingefärssoppa! Sen blir det en nyttig banandessert följt av gamla filmklassiker.

/E


Nä, men om man skulle ta upp det här med bloggandet igen då?

Hoppas att ni har haft en trevlig valborg allesammans!



Love E!


RSS 2.0