Grunden

Fick frågan om vi kunde ha lite mer sminktips, och det ska vi absolut ordna! När det kommer till avancerade ögonsminkningar och liknande får Heddis tipsa er, för jag kan ingenting om sånt. Däremot tänkte jag tipsa om dessa två favoriter som jag har använt mig av i flera år:


Foundation och concealer,
båda från Lancôme. Tycker att detta märke överlag har bra foundations! Har ni någon favorit som ni kan tipsa om?


Sunny day

Började dagen med att tvinga ut Hedvig på en powerwalk med mig i morgonsolen, varpå jag åt en stor och härlig frukost! Efter det la jag mig ute på gården (läs: "Strand-taket") i solskenet med en bra bok. Det var jättehärligt och varmt att ligga där, så jag tror att jag slumrade till en liten stund! Eftermiddagen har jag spenderat med Sanna (återigen i solen) utanför Kulturens Hus. Nu ska jag laga middag, och lite senare ikväll ska jag möta upp Sanna och Sandra på en fika. That's about it! Min dag i korthet!


Tisha - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday
Jacka - Monki

/E


Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?


Lite annorlunda är inget fel o va'!

Jag vet att det har varit dålig uppdatering här på sistonde, det ska det såklart bli ändring på! Våra lama ursäkter är att Hedvig har hostat slem, och jag har börjat röra på mig...

Hörs snart igen! Love E


Golden reflection and plastic perfection!

Jag inhandlade två par skor under min stockholmsvistelse. Båda kommer från Scorett!




/E


New glasses




From: HagaEyewear

/E

we really should


Finns det något bättre än den där pirriga känslan när det plingar till i telefonen och man hoppas att det är ett speciellt namn som ska dyka upp på displayen...

Love E


Run for your life

Hedvig körde hårt med mig under löparrundan igår, känns i hela kroppen idag! Jag är mäkta stolt att jag lyckades ta mig runt hela sjön utan att kroppen strejkade mot ansträngningen efter att ha spenderat de senaste 21 åren i dvala. Imorgon är det dags igen, vi ska köra fyra pass i veckan! Ni läsare kan väl också vara med på detta, så kan vi peppa varandra mot en het beachbody 2011!


Hedvig in motion!

Kram Emma


Gårdagen

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med jobbarkompisarna! Vi åkte till Pite Havsbad där vi såg en rock n' roll-show, åt trerätters buffé, och dansade loss till DJ-Görans låtar. Kvällens roligaste var då en av killarna som uppträdde (som jag och tjejerna hade spanat på under kvällen), hoppar ner från scenen och kysser mig mitt i ett nummer, den tackar vi för!

Nu ska jag strax kila iväg till affären för att inhandla viktiga ingredienser till min berömda korvstroganoff som jag ska bjuda Heddis på!






Mitt fina smink och hår hade Hedda fixat, hon är en pärla på det där!

Kram Emma


Jag piffade Emma!


Igår hade Emma personalfest så jag sprang till henne någon timme innan och sminkade henne och satte upp hennes hår! Hon blev ursnygg, vilket inte är så konstigt eftersom hon var ursnygg redan innan jag satte på sminket också=) Tycker att det är superkul att piffa andra och blir så glad när någon ber mig om hjälp. Bilderna ovan är resultatet av min piffning!


Kram från H

Kom i form med Hedvig och Emma.


Jaa jag och Emma ska nu gå in stenhårt för att komma i form och för att peppa migsjälv lite extra har jag beställt nya löparskor och shorts, blir ju alltid lite roligare att träna om man känner sig lite fin. Men som alla vet så går de ju inte att börja på en söndag, utan de är ju alltid på måndagar man börjar med sitt nya liv så ikväll ska vi ha myskväll hos emma. Det blir hennes special korvstroganoff och glass och chips och godis och ja, allt vi vill. Måste ju passa på att vräka i sig ikväll! Men imorgon, 8.30 syns vi joggandes runt den berömda sjön.

Kram från H

Och bästa lotionen


En underbart doftade hudlotion från yves rocher som även är riktigt återfuktande och huden blir jättefin när man använder den! Kostar 69 kronor och man kan även köpa till en pump separat till flaskorna. Eftersom vi inte har någon yves rocher butik i stan så laddar jag alltid upp med några flaskor när jag väl besöker en butik!

Kram från heddan


mina bästa


Parfym:idole d,armani
Foundation: make up store-sport 
puder: Isadora-velvet touch compact powder
concealer: make up store-cover all och Face- magic wand
ögonskugga: make up store- eyedust i färgen champion
Blush:make up store - färgen fresh
läppstift: face- modesty
läppenna- make up store- sandstorm



Dessa produker är mina bästa och några jag använder mig av varje dag. Spring och köp, dom är superbra!
 Någon som har ett bra tips på mascara som inte smular? har fortfarande inte hittat någon som är perfekt.

Kram från heddis

Halv åtta hos mig

Hade en liten "Halv åtta hos mig"-bjudning igår, med min mamma och två av mina systrar. Jag älskar att laga mat, men bara när man får bjuda någon på det. Gästerna verkade helt klart nöjda med menyn, och jag fick "tior" av allihopa!


Förrätten bestod av en räkcocktail.


Varmrätten bestod av moules mariniéres med vitlöksbröd och hemmagjord fransk aioli.

När efterrätten kom fram var jag för glupsk och glömde helt enkelt bort att fota den, men den bestod hursomhelst av chokladfondant med jordgubbs- och passionssallad med vaniljglass.

Nu ska jag hoppa i duschen och fixa mig för personalfesten ikväll. Vi ska hålla till på Pite Havsbad, kommer nog bli hur kul som helst!

Love E!


RSS 2.0