Ibland måste man kämpa i motvind...



...för att nå sitt mål!

Vi är kanske inte helt normala, men roligt har vi. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag har gjort i helgen!

Godnatt allesammans!
/Emma


Estocolmo

Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen, och kan därmed blogga! Helgen har varit fantastiskt trevlig!

På fredagen tog vi en rejäl shoppingrunda, där mycket fint inhandlades. Senare på kvällen så var vi hembjudna till Anna som hade lagat en god middag, och denna slank ner tillsammans med ett par glas vin. Det blev utgång på Sturecompagniet där vi sedan gick upp till V. Där dansade vi med en rätt dragen Elin Kling, och även Frida Fahrman och Columbine Smille.

Roligaste samtalet måste ha varit då Hedda blir stannad av en snubbe vi går förbi, som pekar mot skumpaflaskorna på bordet och säger:
Braten: "Ser du att jag är rik?"
Hedda: "Ööh va?"
Braten: "Ser duuu att jag är riiiik?"
Hedda: "Va?" 
Braten: "SEEEER DUUU ATT JAG ÄR RIIIK?"
Hedda: ???
Braten: "Ska du ha en drink eller?"
Hedda: "Haha, nej tack!!"

En annan flummig grej var att C-kändisen Daphne Leon försökte ragga upp mig åt hennes killkompis. Fungerade inte på mig i varje fall! Senare på natten drog vi vidare till White Room, men det blev bara en snabbvisit där.

På lördagen fick vi oss ett bryskt uppvaknande, då Hedda stängde av larmet i sömnen. Vi hade ju sett fram emot frukostbuffén, och när jag vaknar till och tittar på klockan så är den 10.45, och frukosten stänger 11.00. Jag väcker H med ett "HEEEELVETEEE HEDVIG!!!" och sedan springer vi ut till frukosten helt yrvakna. Jag var halvblind då jag inte hunnit sätta i linserna, och H var barfota (hennes fot var svullen och blå, då jag hade råkat stämpla henne kvällen innan). Efter frukosten tillät vi oss att sova en timme till, och sedan blev det shopping igen.

På kvällen åkte vi och festade med Matilda hos hennes b-friend. Där var vi tre tjejer, tolv basketspelare, ett par gitarrer och en härlig stämning. Senare kom även Anna och Malin dit. Vi drog ut på Berns och 2:35:1, där en nöjd Emma drog en svängom med Gustaf Skarsgård på dansgolvet. Klockan 6.30 var jag och H tillbaka på hotellet och fick nanna sött i några timmar innan det var dags att checka ut.

På söndagen tog vi det ganska lugnt. Vi kikade lite på stan, men tog många stopp på mysiga kaféer. Det blev en trevlig middag med Malin och Heddas bror innan vi begav oss ut till Arlanda. Väl där såg vi världens mest perfekta kille (vi dog lite då vi såg honom), så jag sörjde lite då han hoppade på ett plan till Kalmar, det kändes som att vi hade nånting på gång där liksom...














Love E!


Handla på nätet

Nelly.com



Modekungen.se



Zara.com





Här är lite tips på snygga kläder du hittar på nätet just nu!!

Kram / Heddan

Animal Instinct


Jumpsuit & Halsband - Bik Bok
Kavaj - H&M

/E


Nyfriserad Emma

Jag har hunnit med att klippa mig här på morgonkvisten. Först hade jag tänkt klippa av en rejäl bit, men jag ångrade mig och klippte bara några centimeter istället. Nu känns det fint och fräscht iallafall! Nu blir det en runda på stan, och senare ska jag hem till mamma och äta middag.


Skjorta - H&M
Stickad tröja - Gina Tricot
Leggins - Lindex
Cape - Åhléns
Brillor - Ray Ban
Halsband - Asos


vår


Då villa man måla naglarna rosa! Detta fina hittade jag på bikbok.

Kram & puss / heddan

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


Way to tired, but perfectly happy!

Love E

Morgon & Kväll


Produkter som alla borde ha i sitt badrum är dessa. Sen jag började använda dessa har min hy blivit mycket bättre, inga finnar och mycket mattare. Tvättar alltid först av ögonsminket med face & eyes och resten av hyn tvättar jag med wash & mask. Den tar jag även som mask en gång i veckan för att få bort pormaskar. Tonern tar bort det sista av smutset och hjälper även till om man har oljig hy. Den återfuktande krämen är kanon! Den lägger sig inte bara som en hinna på hunden utan sjunker in och återfuktar ordentligt utan oljor. Alla borde iaf testa på dessa, för dom har funkat superbra på mig.

Kram /Hedvig


Saker som är helt onödiga


Nude

Jag har hittat den perfekta nudefärgade kavajen!


H&M, 299:-

Love E


Dare

Idag hittade jag ett presentkort på Make Up Store som jag helt hade glömt bort! En trevlig överraskning. Blev till att uppdatera min läppstiftsamling med ett klassiskt rött och ett hett oranget! Inhandlade även en fin brun skugga. Jag brukar inte använda så mycket ögonskuggor, men då jag väl gör det så trivs jag bäst i brun/beiga toner.


Läppstift: China Red & Dare
Ögonskugga: Valley

/Emma


Allting har förändratas, men du finns kvar



Kloockan är inte mycket, men jag har redan hunnit avverka dagens jobbpass! Ska ner på stan och springa några ärenden, och efter det ska jag på tårtkalas till min kära vän Hanna som fyller år idag! Inviger min orangea tröja dagen till ära.

Såg att vi blivit länkade på blogg.se's förstasida, så jag hälsar alla nya besökare välkomna!

Kram E


(hår)räddare i nöden


Dessa är mitt hårs bästa kompisar! Använder hårmasken vid varje tvätt istället för balsam. Hårlotionen använder jag i blött hår innan jag fönar. Den är värmeskyddande, gör håret mjukt och glansigt, och den luktar supergott!

Love E


Man ska inte ropa hej....


Min sambo förbjöd mig att lägga ut bilder på honom i bloggen så jag var ju givetvis tvungen att iaf posta en..hehehe

Kram Hedd

söndagsfyndning.


Jag har småshoppat lite idag i brist på annat. Hittade en fin, mainstream jacka på Vila som blir fräsch nu till våren, den gick på 699:- och skärpet hittade jag på BikBok för 149:-. Käkade lunch sen med trevligt folk på mat&prat och nu ska jag ta en löprunda på isen. Håller tummarna för att luleå vinner idag.

Kram/ heddan

Myskväll


Emma, jag och Jason har myskväll ikväll. Det blir chirre, dirre, karkki och läskeblask. Vi har även haft finbesök av Johan och Joel som bara kikade förbi en sväng, livade upp hunden och drog. Nu sitter man här med en hormonstinn tjej och en dampig hund....jaja Emma får nog ligga inom snar framtid så henne oroar jag mig inte för. Själv känner jag mig som vanligt, som en dunig liten nykläckt fågelunge som bara pickar frön och sover under värmelampa. Nu ska jag picka vidare.

Kram Heddis

Ps. Just nu är det dubbelt så billigt att köpa frukostägg hos Hedvig. Hon är inne i en bra värpperioid. Testade ett löskokt imorse, och gulan bara välde ut, likt säden ur en plöjande skördetröska!

Kram Emmis


Inspiration


Hittade lite inspiration på stockholmstreetstyle bland annat och kepsen som hon har på bilden ovan...MÅSTE hitta en liknande, fan va snyggt.


Puss /Heddi

Hedvig hjärta Jason.


Nu får jag äntligen vara hundvakt igen till gullegrisen Jason! Han ska vara med mig till söndag och de kommer bli sjukt mysigt. Vi har inga direkta planer, imorgon ska vi på filmtjejkväll men annars vet jag inte.
Men många långa promenader blir det iaf!

Kram Heddis


Boardwalk Empire

Kan tipsa om denna serien. Jag har bara hunnit se några avsnitt, men den verkar lovande. Den handlar om maffian i den amerikanska staden Atlantic City under förbudstiden. Om ni gillar Sopranos så är det mycket möjligt att ni gillar denna!

 

Love E


I don't need an excuse 'cause I'm wearing my brand new shoes!


1 199:- från Scorett

E

hemklickat


Har beställt hem den här fina halsringen i guld, längtar tills den kommer hem!

Kram Heddis

Estocolmo

Nästa helg (25-27 mars) åker era favoritbloggerskor till Stockholm. Vi ska ha en härlig helg med shopping, fest, hääärlig frukostbuffé, och inte att förglömma mysig spooning på vårat hotellrum!


Dagens pinsamma!

Det var inte riktigt min dag idag kan man lugnt säga! När jag var och åt lunch så reste jag mig upp för att hämta thé, och när jag som bäst står och pysslar på med thépåsen så kommer min syster springandes och börjar dra i mina brallor... Jag hade min Acnejeans på mig, vilka har dragkedjan på baken, och denna hade åkt ner. Där stod jag alltså och visade rumpan för alla i lunchklungan som behagade att titta åt mitt håll! Får väl se det som att jag bidrog med lite skönhet till lokalen...

 
Varning för dessa brallor! Kan vid oaktsamhet orsaka rumpchock!


Wednesday

Idag har jag hunnit med mycket! Steg upp klockan 7 och började tvätta, sen när klockan var 11 så rusade jag bort till Kulturens Hus där jag mötte upp farmor och storasyster för en trevlig lunch! Efter det mötte jag upp Matilda för en trevlig fika och lite shopping. Nu pysslar jag på hemma och ska snart äta en trevlig middag i min ensamhet, men jag misströstar ej, för ikväll har jag en trevlig dejt! Det var en kortfattad beskrivning av min trevliga dag...


Hittade en mysig poncho-kofta på H&M och en knallorange stickad tröja på Monki! De gick loss på 299 respektive 300 kr.

E


Panaeng


Lagade min favoritcurry till middag, panaeng curry. Denna åt jag ungefär varannan dag borta i thailand, och jag tröttnade aldrig på den. Det är lite konstigt, för förra året då jag var i thailand tröttnade jag på thaimat efter en vecka, och ville bara ha pizza istället.

Min egna blev jättegod, och väldigt het (brås väl på mig, hehe)! Smakerna förde mig tillbaka till thailand för en stund, men sen började min granne yla, så då fördes jag tillbaka till verkligheten med ett ryck!



Sleep tight! /E


Styleby


Äntligen hemma och kolla vad jag hittade i hallen;) Perfekt läsning ikväll med andra ord!!

If perfect's what you're searching for then just stay the same

Dagens visdomsord:

"Var inte rädd för att släppa taget om saker som inte känns bra, det som väntar på andra sidan är oftast så mycket bättre!"



Love E


Brush it off


Slarva inte med rengöringen av era sminkborstar, det bildas så otroligt mycket bakterier i dessa! Jag kan tipsa om Make Up Stores "brush cleaner" som jag själv använder mig av. Blir din för 135 kr!

/E


Vill hem och till jobbet!


Ja nu e jag faktiskt nöjd och vill åka hem till jobbet och nya lokalerna!! ååh...har ingen ro att vara ledig. Visar er iaf ett nytt fint linne jag hittade på topshop igår.

Färgklick!


Ett bra tips till att liva upp en neutral och tråkig outfit är att köra på en clutch i en stark färg. Igår fick min orangea gobit följa med ut i natten!

Love E


Saturday night






Jag hade en riktigt trevlig lördagskväll/natt!

/E


Söndag


Släger in en bild på vårat mysiga hotellrum tänkte jag. Idag har vi bara strosat runt i stan, käkat go mat och myst.

kram H

Luleå-Djurgården 3-1


En riktigt trevlig dag idag! For till stockholm, träffade upp Jens, Karin henned föräldrar och david på en sportbar på söder (Retro) där de visade luleå-djurgården matchen i hockey! Skitkul eftersom Luleå vann och vi var verkligen dom enda på stället som blev glada och klappade händerna för det. Efter det satt vi på ett fik i några timmar och bara surrade. Jag har invigt mina nya skor idag och dom är faktiskt supersköna känns inte alls i fötterna trots att jag har promenerat runt massor i stan idag, perfekt!  Nu ska jag krypa ned i sängen så jag orkar shoppa massa mer imorgon. Föresten ska jag tipsa om en låt som är en ny favvo, den är från 09 så ni har säkert redan hört den: Home med Edward Sharpe & the magnetic zeros.

Kram Heddis

Sömnlös i Uppsala.


Ja nu är ju klockan iof inte mycket men trots allt har jag inte mkt för mig, alla sover och nu är ju jag givetvis pigg som en lärka! Återigen är det ju lämpligt att ha en blogg att pyssla med en kväll som denna! På denna bild har jag på mig en t-shirt från filippa K, halsband H&M och byxor från Acne, dem ser man ju dock inte mycket av. Fint att bara ha jeans och t-shrt ibland.

Kram H

Chunky Monkey

Jag har jobbat som en tok hela dagen, så jag har inte så mycket intressant att dela med mig av. Eller ja, det är ju alltid intressanta tankegångar som försiggår i min skalle, men just nu så är jag för trött för att dela med mig av dessa. Just nu känner jag bara för att krypa ner i soffan med min iskalle vän, och det är banne mig så jag kommer att spendera resten av denna fredagskväll! Vi hörs imorgon gott folk!



/Eder tillgivna E


Långhelg i stockholm.


Jag fick en stockholmsresa i födelsedagspresent och den har nu börjat! Åkte från Luleå imorse och har idag även passat på att hälsa på syrran i uppsala. Har faktiskt shoppat endel här i uppsala redan och ni ser ovan några av grejerna jag fick med mig hem! Skor från weekday, hittade även en superfin baströja med en twist där. kan visa sen senare.  klänningen är från h&m trend och har så fin rygg och fina detaljer. Örhängena är även dem från h&m. Inatt sover vi hos syrran men imorgon bär de av till stockholm, åker hem på tisdag, så jag har massor av tid på mig att spendera pengar! Tidningen var en perfekt inspiration inför shoppingen;)

Kram Hedvig

What goes around, comes around

Jag har länge letat efter en armring(?). Ni vet ett armband, bara det att man har det runt överarmen istället! Känns lagom chict på nått sätt...

Hur som haver, så har jag äntligen hittat en. Jag gillar den skarpt!


Finns hos Nelly.com, och blir din för 49 kr!

/E


Frukosttips!



Naturell yogurt, sötad med lite honung, och en egen müsliblandning av linfrön och pumpakärnor blir en god och nyttig frukost!

Love E

Tårtkalas!


Fick en ursnygg tårta av min sambo! Var bara tvungen att visa hur fin den är!! man vill ju fan inte äta av den=) Marsipanen smakar piggelinglass!

Just say one true thing like you mean it

Just nu väntar jag på att H ska sluta jobbet så att jag kan skutta hela vägen över innergården bort till hennes crib med min lilla present...


Dagens by E

Jag har längtat efter att få använda långklänningar igen, så idag då det var några plusgrader ute tog jag tillfället i akt. Funkar finfint med en tjock tröja över!



Klänning - Bik Bok
Tröja, kappa & bälte - Gina Tricot
Väska - David Jones
Halsband - Asos.com


22 vårar.


Yes det är min födelsedag! Mamma har redan varit här och fikat och lämnat av presenter. Nu ska jag snart gå till jobbet och efter det blir det mer tårtkalas!

kram H


Idag är ingen vanlig dag...

...för det är Hedvigs födelsedag! Hurra, hurra, hurra!



Idag fyller H 22 år, så ikväll blir det tårtkalas! Innan dess ska jag ta tillvara på min enda lediga dag denna vecka, och även inhandla en present.

/E


I Emmas huvud...


Outfits

Har ingen rolig outfit att bjussa på idag, då jag har jobbat hela dagen, så därför tänkte jag visa lite av mina outfits från förra året!



Vilken gillar ni mest?

/E


Dagen då bekvämlighet får ersätta allt.


Converse skor, Acne jeans, monki t-shirt och lurvkofta från BikBok får bli min mysklädsel idag. Är så otroligt trött, fick inte en blund innan 5 utan låg och snurrade i sängen. Orkade inte ta mig till frissan nu på morgonen utan sköt upp det till imorgon ist! Nu häver jag i mig frukost och ska ta mig mot jobbet, får se om jag somnar sittandes idag.

Kram H


02.10

Det är ju perfekt att ha en blogg när man har sömnproblem! Nu har jag ju något att pyssla med. Har legat i sängen och snurrat men nu står jag inte ut längre, går ju lättare att somna  om man bryter hela dåliga cirkeln och går upp och äter något eller pysslar med nått helt annat för då blir man trött tillslut. De e ju typiskt att jag inte somnar inatt dock...ska upp till frissan tidigt och de kommer ju resultera i att jag blir trött sen på jobbet. Jaja..de e bara att kämpa på! Mer kaffe åt folket.


Första dagen på veckan!


I klädväg körde jag idag på leggings från BikBok, t-shirt från Acne och tunikamoj från Object.

Dagen har varit great, fått riktigt bra nyheter på jobbet, och det ska bli så kul att flytta till ett fint nytt kontor! Kommer bli så jävla bra och lätt Luleås snyggaste arbetsplats. Fyller ju även 22 vårar på onsdag så just nu känns ju allt jätteroligt faktiskt. Nu ska jag fortsätta joddla på som en kanin på ecstasy! Kram H


Singha



Nu ska jag och Singha-linnet mysa ner oss i soffan för lite kvalitetstid tillsammans! Känns som att vi har börjat glida ifrån varandra, men det är inget som inte lite rött thé, en bit mörk choklad, och "Stylisterna" på kanal5play.se kan fixa!

Ps. Kan ni se vår nya header? Verkar vara lite problemas med den! Och om ni ser den; majs eller bajs?

Love E


Turn-offs for men

Om ni har lite tid över kan ni alltid spana in denna text, där män listar de  10 mest avtändande egenskaperna/attributen hos kvinnor...

Hairiness – sorry ladies, call us unreconstructed if you must, but we draw the line at hairy legs, armpits and unkempt lady parts.

Ex-talk – we don’t care if he was God’s gift or Dr Evil, we don’t wanna hear endless stories about him. Geddit?

Clingyness – don’t get us wrong, we like to feel wanted, but independence is actually a huge turn on in a woman. Phone calls every five minutes and a constant need for reassurance on the other hand is guaranteed to do our heads in.

Obsessing about your weight – we’re glad you take pride in your appearance and we love you and your womanly curves, but don’t ask us if we think you look fat in that dress and then accuse us of lying if we say no.

Trying to define the relationship too early – asking ‘Where is this relationship going?’ after the first date is a total passion killer. Give us a chance and we might just give you the moon on a stick, but it ain’t gonna happen if you’re holding a gun to our head.

Baby talk – yes, we know you’re body clock is tick-tock-ticking, but don’t try and hustle us into fatherhood before we’re ready.

Wardrobe wars – when we said you could have some drawer space and a couple of hangers to keep your stuff on, that’s what we meant. So how come three quarters of our cupboard space is full of your dresses?

Your stray hairs – they’re everywhere, clogging up the sink, stuck to the carpet, all over the pillows, tangled in the hoover. It’s REALLY annoying.

‘Borrowing’ our clothes – we agree you look hot in that T shirt but we never said you could keep it and it happens to be our favourite so give it back.

Vanity –what’s with the twenty minute long toilet breaks? Take it from us, your make-up looks fine so stop nipping off to the bathroom for a touch-up. There’s some touching up of our own we’d like to get on with and it’s way more fun.


För er som inte förstår engelska, så kan jag sammanfatta det som att män vill att vi kvinnior ska vara självsäkra, självständiga, hårlösa (förutom på huvudet, men det får vi däremot inte tappa), ordningssamma (inte inkräkta på hans område), aningens känslokalla (åtminstonde i början) etc.



And some more...






/E

Äppelvin


Gårdagen spenderades hos Madde och Agnes. Vi drack äppelvin som är så fruktansvärt gott och pratade oss hesa. Gick sedan vidare till Olivers och dansade resten av kvällen. Idag har vi promenerat på isen, käkat på Tasty burger och ätit avocado framför ett nytt avsnitt av solsidan. En mycket bra lördag och söndag! Känner mig nöjd  över tid som spenderats med mina vänner och tillfreds över att jag vräkt i mig massor av godsaker,  som verkligen gett mina smaklökar den ena orgasmen efter den andra. Nu ska jag fortsätta stimulera mina smaklökar lite till och sen blir det att sova tidigt!


Kram H


Details





Bilder från gårdagen kommer senare...

Love E

Sunday

Söndagar är som ändå härliga på nått sätt; vakna upp utvilad i sängen, mötas av sol när man hissar upp persiennerna, äta en stor frukost framför TV:n, gå ut på isen i det härliga vädret med två härliga tjejer!

Efter ispromenaden körde jag och Hedda vår sedvanliga brunch på Tasty, varpå vi gick och inhandlade lite tyger. Vad vi ska ha det till blir en överraskning!



/E


Tricolor


Ett av dessa lack ska få pryda mina naglar ikväll, men jag måste först komma underfun med vad jag ska ha på mig. Jag har stått i garderoben ett tag och tittat, känt, smakat (det var ett skämt) på alla mina fina klänningar, men ingen tilltalade mig. Jobbigt läge! Funderar på att ha denna:



Jaja, det löser sig sa rörmokarn som sket i vasken... Jag får ta mig en varm dusch och sjunga på lite 80-talsrock så länge, så kommer det säkert ploppa upp en brilliant idé i min lilla (men mycket intelligenta) skalle!

Love E


Hedvigs nyttiga tacopaj!


Paj skal:
1 ½ dl grahamsmjöl
1 ½ dl vetemjöl
50 g margarin
3 msk kesella 1%
4 msk vatten


Arbeta ihop mjöl, margarin och kesella i en skål. Blanda i vatten och låt degen stå kallt en stund ca 10 min. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda pajskalet i 10 min 200 grader mitten av ugnen.

Fyllning:
500g köttfärs max 10%
1 påse taco kryddmix
1 burk creme fraiche med mexican chili smak (13%)
2 tomater i skivor
1 gul paprika i skivor
1 röd lök i skivor
1 dl riven mager ost

Tillaga köttfärsen enligt anvisningarna på kryddmixpåsen. Blanda i creme fraichen i tacoköttfärsen.

Häll köttfärsblandningen i pajskalet, fördela tomat, paprika och lök över köttfärsen och strö över den rivna osten.

Gratinera ytterligare 15-20 min i 200 grader

Servera med avocado eller en hel grönsallad. En perfekt mysmiddag till fredagen!

Kram H


Det är inte hur hårt du faller, utan hur mjukt du landar...

...så vilken tur att jag åt några extra godisar förra helgen, så att jag hade lite mjukt att landa på!

Haha kolla in denna nu, ganska roligt att jag fick med fallet. Vet inte riktigt hur det gick till, var ju inte ens brant? Jag antar att jag helt enkelt inte hade så bra simultankapacitet som jag trodde...



Nåja, det var en härlig dag i backen hursomhelst!



Love E

Se upp i backen!

Min frånvaro i bloggvärlden idag beror på en heldag i skidbacken, samt middag hos mami. Skidåkningen gick bra, den enda insidenten var att jag ramlade en gång, och just detta fall lyckades jag få med på film! Visar då jag kommer hem ikväll. Nu ska jag återgå till mina kära vänner Ben och Jerry, we got something going here... Enda bilden på mig som jag hittade på denna dator var från när jag var 15, så jag slänger upp den här.



Hörs senare! /E


Fredagens


Kram h

Hej jag heter Hedvig och jag är shoppingberoende.


Ja dessa puddingar från nelly har fått utöka min skogarderob. Kommer ju att bli kanon fina i sommar! Synd att de är några månader kvar för oss norrlänningar... 
Jag ska faktiskt bege mig mot jobbet nu och fixa lite papperstjafs, och jag har även bokat in en kund som jag ska ringa,

Kram H


In your dreams whatever they be, dream a little dream of me

Nu har denna dag kommit till sitt slut, och det är dags för mig att krypa ner i sängen så att jag orkar stiga upp i ottan imorgon, för då står nämligen slalomåkning i Kåbdalis på schemat. Hur detta går återstår att se, då jag inte har åkt slalom på två år! För min egen (och min stackars stjärt) skull så hoppas jag att det går bra!


Sleep tight!

Love E


När vardagen flyter på!


Den här dagen har varit älskvärd! Gick skitbra på jobbet, det betyder mer pengar. Efter jobbet gick vi i samlad skara till invit och firade vår sista arbetsdag denna vecka, nu tar vi helg på Moderna försäkringar. Ikväll kan jag garantera att jag kryper ned i sängen med en känsla av lugn, kärlek till livet och en ny insikt i vad man ska prioritera i första hand.


Slänger in en bild på mina stiliga, härliga kollegor!

Kram H


Blåsippa


Fick detta blå-lila lipgloss från jobbet. Trodde att jag skulle få härliga blåbärsläppar alá "Mors lilla Olle", men det var inte så farligt ändå, det blev mest bara glansigt. Kanske att man använder det någon gång, kanske att det blir bortglömt och oälskat, only time can tell!

/E


Håll i hatten!

Jag har varit ut en snabb sväng på stan, och det var förenat med livsfara kan jag tala om. Det kändes som att jag skulle blåsa omkull flera gånger, och en av dessa gånger var jag nära att grabba tag i en gammal gubbe i rena förskräckelsen! Som tur var insåg jag att han antagligen var för skröpplig och skulle gå av på mitten om jag gjorde detta, så jag lät bli...

Fick med mig lite träningskläder hem, inte för att jag tränar eller så, men de kan ju vara snygga att titta på? Eller så får jag ha dom då jag promenerar, för det gör jag i alla fall! Fast nu är det inte dessa kläder ni ska få se, utan två andra plagg som jag inhandlade i thailand:


En jumpsuit och mina älskade jeansshorts som jag hängde i nästan varje dag. Nu får de snällt stanna kvar i garderoben tills sommaren kommer...

Love E


Naken på isvägen.


Jag gick ju och la mig i sängen med det berömda lugnet som tyvär inte höll i sig länge. Jag är väldigt lättväckt och det började blåsa något kopiöst ute, vilket det fortfarande gör. Jag började inbilla mig att väggen skulle slitas lös från huset och att jag skulle flyga ut, naken på isen och frysa ihjäl. När dom tankarna snurrade i mitt huvud insåg jag åter igen hur plötsligt livet kan ta slut, snart ligger man där, naken på en isväg mitt i natten. Då började jag fantisera om mina sista dagar i livet, när jag sitter på äldreboendet, just käkat morgon gröten och fått de första stolpillret. Vad vill man kunna tänka tillbaka på? " Mitt liv har jag spenderat på att banta, ha en partner som ger mig materiella ting, inte mkt mer än så, ha ett jobb som ger mig mycket pengar med det har inte gett mig mer än så, de va ju inte detta jobb jag drömde om"  NEJ!!!  Man vill ju tänka att: "jag har ätit de jag tycker är gott (med vissa restriktioner, vill ju heller inte dö av fetma i förtid) Jag har spenderat min tid med han,hon,den,det,dom som jag tänder på och som berikar mitt liv, och mitt jobb har varit min passion.
Precis där ska jag vara innan jag dör, tillfreds utan ånger och jag e fasen på rätt väg, jag har en plan.


Gult är inte alltid fult!

Just nu har jag en dille på kläder, väskor och accesoarer som går i gult och oranget! Denna gula klänning/tröja hittade jag i en butik i thailand, och jag fastnade direkt för den gula färgen. Ser fint ut tillsammans med en bränna också! Fast vad jag känner för min bränna just nu kan Rihannas låt "Fading" kanske bäst beskriva... "Can't you see that you're fading, fading, fading, fa-a-a-a-away, away, away, away, away"...


En (går)dagens

Jag får kalla det en gårdagens eftersom att klockan faktiskt är efter tolv nu! Väldigt enkelt, men som Stendhal uttryckte det; “Only great minds can afford a simple style”.


T-shirt - Gina Tricot
Jeans - Acne


HärmApa!


Jo de e sant, jag har även härmat Eling Kling och kapat av håret, det är det bästa jag har gjort på länge i hårväg.


0203


Slänger in ett första inlägg då!
Det som började som en härlig onsdag slutade mindre härligt, inget seriöst men ibland har man minde bra dagar punkt. Kan ju fokusera på den bra delen. Jag vaknade på morgonen med en härlig bränna, kan erkänna att jag råkat överdosera min bus en aning men vafan, orange är ju finare än vitt och dessutom en av vårens hetaste färger;) Annars har jag inte så mycket spännande saker att dela med mig av, mitt humör har pendlat mellan skratt, arga skrik och en känsla av hopplöshet likt en manodepressiv, brunstig häst.
Nu kryper jag ned i sängen med en känsla av lugn efter att jag avreagerat mig på min sambo.

Kärlek


RSS 2.0